swiss rolex day date mens 36mm m128349rbr 0004 silver tone cr factory builders professionals devoted.best swiss imitation rolex datejust rolex calibre 2671 mingzhu engine 179174 ladies silver tone around 12mm heirloom and therefore provide downward the exact significance of your respective old school swiss the watchmaking arena. Jornada sobre la independència dels mitjans de comunicació i la corrupció · Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya
Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Jornada sobre la independència dels mitjans de comunicació i la corrupció

Títol

Jornada sobre la independència dels mitjans de comunicació i la corrupció

Descripció

L’Oficina Antifrau de Catalunya i el Col·legi de Periodistes van celebrar aquesta jornada a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’objectiu d’aquesta va ser debatre el tractament de les informacions sobre la corrupció als mitjans de comunicació, analitzar els factors que n’afecten la qualitat, objectivitat i pluralitat, i reflexionar sobre el grau d’independència amb el qual treballen els periodistes. Així, la sessió s’ha articulat a través d’una taula rodona on han intervingut diversos professionals de la comunicació i acadèmics per tractar el tema des de diferents prismes.

Autor

Alsius, Salvador; Terribas, Mónica; Masip, Pere; Palau, Anna Maria

Editor

Col·legi de Periodistes de Catalunya; Oficina Antifrau de Catalunya

Data

2018-02-07

Contribuïdor

Nierga, Gemma; Bonet, Neus

Drets

Copyright

Idioma

CATALÀ CAT

Tipus

multimèdia

Identificador

Durada

1h48'08''

Arxius

img-4114.jpg
corrupcio.JPG

Col·leccions

Citació

Alsius, Salvador; Terribas, Mónica; Masip, Pere; Palau, Anna Maria, “Jornada sobre la independència dels mitjans de comunicació i la corrupció,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 1 desembre de 2023, https://omeka.periodistes.cat/items/show/550.