Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Reflexions sobre ètica aportades per professionals del Periodisme en motiu del XV aniversari del Consell de la Informació de Catalunya

Títol

Reflexions sobre ètica aportades per professionals del Periodisme en motiu del XV aniversari del Consell de la Informació de Catalunya

Matèria

Ètica periodística, Periodisme, Consell de la Informació de Catalunya

Descripció

Conjunt de reflexions breus sobre ètica periodística que diversos professionals del Periodisme van aportar amb motiu del XV aniversari del Consell de la Informació de Catalunya i del XX aniversari del Codi Deontològic de la professió, proclamat al Segon Congrés de Periodistes Catalans. Va ser publicat a la pàgina web del CIC.

Aportacions de: Eva Jiménez Gómez, estudiant de doctorat a la Facultat de Comunicació Blanquerna; Jesús Martínez, reporter; Lluís Foix, periodista; Xavier Sitjà, periodista de TVE; Marcel Mauri, professor d'ètica periodística a la UPF i a la UOC; Maria Forga, professora d’ètica periodística a la UVic; Joan Brunet, exdegà del Col.legi de Periodistes de Catalunya; Santiago Ramentol i Massana, Conseller del CIC; Núria Gispert Feliu, Consellera CIC; Montserrat Minobis, Patrona del CIC; Salvador Alsius, Conseller del CIC; Roger Jiménez Monclús, Conseller del CIC; i Josep Maria Cadena, Secretari General del CIC. Introducció de Llúcia Oliva.

Autor

Consell de la Informació de Catalunya

Data

2011

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Idioma

CATALÀ CAT

Tipus

text

Document Viewer

Arxius

2011XVAniversCICRefl.pdf

Col·leccions

Citació

Consell de la Informació de Catalunya, “Reflexions sobre ètica aportades per professionals del Periodisme en motiu del XV aniversari del Consell de la Informació de Catalunya,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 23 juliol de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/259.