Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Material gràfic de la conferència per a donar a conèixer el CIC "Analitzar els mitjans amb sentit crític", amb Ferran Monegal i Josep Maria Cadena

Títol

Material gràfic de la conferència per a donar a conèixer el CIC "Analitzar els mitjans amb sentit crític", amb Ferran Monegal i Josep Maria Cadena

Matèria

Ètica periodística
Monegal, Ferran
Cadena, Josep M. (Josep Maria), 1935-

Descripció

Material gràfic de la conferència per a donar a conèixer el Consell de la Informació de Catalunya a la societat "Analitzar els mitjans amb sentit crític", amb Ferran Monegal i Josep Maria Cadena, secretari general del CIC.

Ferran Monegal va demanar que la televisió entri a les escoles. En la xerrada organitzada pel Consell de la Informació de Catalunya i Biblioteques de Barcelona, el veterà periodista va remarcar la importància que “s’ensenyi a veure televisió”. “La televisió és una finestra oberta al món. No crec que hi hagi una programació maligna si aquesta se sap veure”. No obstant això, va assenyalar que ara per ara la televisió no és un instrument per l’ensenyament.

Autor

Consell de la Informació de Catalunya

Data

2012-04-19

Contribuïdor

Biblioteques de Barcelona

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Tipus

imatge

Arxius

2012BiblioMonegal1.JPG
2012BiblioMonegal2.JPG
2012BiblioMonegal3.JPG
2012BiblioMonegal4.JPG

Citació

Consell de la Informació de Catalunya, “Material gràfic de la conferència per a donar a conèixer el CIC "Analitzar els mitjans amb sentit crític", amb Ferran Monegal i Josep Maria Cadena,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 12 juny de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/233.