Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cartell de la conferència per a donar a conèixer el CIC "Analitzar els mitjans amb sentit crític", amb Ferran Monegal i Josep Maria Cadena

Títol

Cartell de la conferència per a donar a conèixer el CIC "Analitzar els mitjans amb sentit crític", amb Ferran Monegal i Josep Maria Cadena

Matèria

Ètica periodística
Monegal, Ferran
Cadena, Josep M. (Josep Maria), 1935-

Descripció

Cartell de la conferència per a donar a conèixer el Consell de la Informació de Catalunya a la societat "Analitzar els mitjans amb sentit crític", amb Ferran Monegal i Josep Maria Cadena, secretari general del CIC.

Ferran Monegal va demanar que la televisió entri a les escoles. En la xerrada organitzada pel Consell de la Informació de Catalunya i Biblioteques de Barcelona, el veterà periodista va remarcar la importància que “s’ensenyi a veure televisió”. “La televisió és una finestra oberta al món. No crec que hi hagi una programació maligna si aquesta se sap veure”. No obstant això, va assenyalar que ara per ara la televisió no és un instrument per l’ensenyament.

Autor

Biblioteques de Barcelona

Data

2012-04-19

Contribuïdor

Consell de la Informació de Catalunya

Drets

Copyright

Idioma

CATALÀ CAT

Tipus

imatge

Document Viewer

Arxius

2012CartellMonegal.pdf

Citació

Biblioteques de Barcelona, “Cartell de la conferència per a donar a conèixer el CIC "Analitzar els mitjans amb sentit crític", amb Ferran Monegal i Josep Maria Cadena,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 27 maig de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/232.