Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Imatge de l'adhesió de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals al Consell de la Informació de Catalunya

Títol

Imatge de l'adhesió de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals al Consell de la Informació de Catalunya

Matèria

Consell de la Informació de Catalunya
Ètica periodística

Descripció

D’esquerra a dreta, Josep Ritort (ACPG), Roger Jiménez i Albert Garrido (CIC) a la formalització de l’adhesió de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG) al Consell de la Informació de Catalunya (CIC).

Així, l’ACPG es compromet, entre altres aspectes, a vetllar pel compliment del Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya, com a associació que integra a més de 240 mitjans.

Amb aquesta adhesió, l’Associació rep, com la resta de mitjans adherits al CIC, el nou segell de compromís ètic que atorga aquest òrgan el qual distingeix als mitjans de comunicació i entitats que adopten i compleixen amb el compromís de mantenir un comportament ètic en la difusió d’informació.

L’ACPG és una associació que està al servei d’empreses de mitjans de comunicació de premsa gratuïta i mitjans digitals que actua amb criteris de patronal dels mitjans de comunicació associats. Això vol dir, estar al servei i en defensa de tots els mitjans de sector; actuar amb rigor i professionalitat, al servei bàsicament d’empreses i impulsar accions en benefici del conjunt dels mitjans de comunicació.

Autor

Col·legi de Periodistes de Catalunya

Data

2013-07-23

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Tipus

imatge

Arxius

2013ConveniACPG-CIC.JPG

Citació

Col·legi de Periodistes de Catalunya, “Imatge de l'adhesió de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals al Consell de la Informació de Catalunya,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 15 juny de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/216.