Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Celebració 'Dia Mundial de la Televisió a Lleida' 2021

Títol

Celebració 'Dia Mundial de la Televisió a Lleida' 2021

Matèria

Televisió

Descripció

El Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida va commemorar el 22 de novembre de 2021 per cinquè any consecutiu el Dia mundial de la Televisió declarat per les Nacions Unides l’any 1996, amb la col·laboració de diversos i diverses professionals de mitjans públics i privats del territori de Lleida a través de dos tallers de televisió enfocat a escolars de la ciutat de Lleida.
Aquest programa especial fou conduït per Laura Alcalde (vocal de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya), Rafa Gimena ( President de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya) i Mariví Chacon (presentadora del programa ‘Cafeïna’ i ‘Connecta Lleida Pirineus’ a Lleida TV). També es va comptar amb la participació dels col·legiats: Òscar Fernández Sánchez, Francesc de Dios Sans, Oriol Bosch, Santi Carles Gómez, i altres professionals del món audiovisual i la comunicació i també de la formació en aquest camp.

Autor

Alcalde, Laura; Gimena, Rafa; Chacón, Mariví

Editor

Col·legi de Periodistes de Catalunya; Lleida TV

Data

20211122

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Idioma

CATALÀ CAT

Tipus

multimèdia

Identificador

Durada

1:52:57

Citació

Alcalde, Laura; Gimena, Rafa; Chacón, Mariví, “Celebració 'Dia Mundial de la Televisió a Lleida' 2021,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 27 maig de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/653.