Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Jornada Media i Refugiats

Títol

Jornada Media i Refugiats

Matèria

ètica periodística

Descripció

La situació a Síria, la irrupció de l'Estat Islàmic, la inestabilitat a l'Afganistan, Somàlia, Sudan i altres llocs projecta sobre Europa la crisi dels refugiats. Durant 2015 van arribar a Europa més d'un milió, la Unió Europea va multiplicar els cims per donar una solució al problema per, finalment, distribuir entre els seus socis, no tots, contingents d'acollida i, al mateix temps, tancar un acord amb Turquia, molt criticat per oenegés, organitzacions cíviques i diferents corrents progressistes.
La crisi dels refugiats està present tots els dies en els mitjans, forma part de la crisi d'identitat i de cohesió de la Unió Europea i manté obert el debat sobre el paper exercit pels governs i pels mitjans de comunicació en abordar el problema i informar sobre ell.

La jornada 'Media i refugiats', organitzada pel Consell de la Informació de Catalunya i la Comissió d'Arbitratge, Queixes i Deontologia del Periodisme, amb la col·laboració de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra vol obrir un àmbit de reflexió en una matèria que commou les consciències, condiciona els comportaments socials i interpel·la als polítics de totes les ideologies.

Autor

Consell de la Informació de Catalunya; Comisión de Arbitraje, Quejas y Deontología de la FAPE

Data

2016-10-20

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Idioma

ESPANYOL ES

Tipus

multimèdia

Identificador

Document Viewer

Arxius

Captura_youtyube_jornada.JPG
programa_mediarefugiats.pdf

Col·leccions

Citació

Consell de la Informació de Catalunya; Comisión de Arbitraje, Quejas y Deontología de la FAPE , “Jornada Media i Refugiats,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 12 juny de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/399.