Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cent periodistes per la llibertat de Huertas

Títol

Cent periodistes per la llibertat de Huertas

Descripció

Uns dies abans del Consell de Guerra, cent periodistes adreçaven un escrit al Capità General sol·licitant la llibertat de Huertas Clavería. En el més transcorregut des de la detenció, es produí una veritable allau d’escrits de protesta i de peticions de llibertat. Però, al mateix temps, es desencadenaven durs atacs contra en Josep Maria Huertas.

Una mostra de les moltes accions dutes a terme pels companys de professió en solidaritat amb Josep Maria Huertas: el president en funcions de l'Associació de la Premsa de Barcelona, Juan José Castillo, visità Capitania per fer entrega d'un escrit firmat per un centenar de periodistes membres de l'Associació que expressaven la seva aspiració per assolir el ple exercici de la llibertat d'expressió així com la llibertat del company empresonat.

Autor

Comissió Permanent de Periodistes

Data

1975-08-18

Drets

Copyright

Idioma

ESPANYOL ES

Tipus

text

Identificador

Arxius

periodistesperlallibertat.JPG

Col·leccions

Citació

Comissió Permanent de Periodistes , “Cent periodistes per la llibertat de Huertas,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 15 abril de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/277.