Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Article "El Consell de la Informació de Catalunya, com a sistema de rendiment de comptes dels mitjans", de Llúcia Oliva per la Societat Catalana de Comunicació

Títol

Article "El Consell de la Informació de Catalunya, com a sistema de rendiment de comptes dels mitjans", de Llúcia Oliva per la Societat Catalana de Comunicació

Matèria

Consell de la Informació de Catalunya, Ètica periodística

Descripció

Article "El Consell de la Informació de Catalunya, com a sistema de rendiment de comptes dels mitjans", de Llúcia Oliva, expresidenta del CIC, per la revista "Comunicació: Revista de Recerca i d’Anàlisi", editada per la Societat Catalana de Comunicació.

Un estudi recent demostra que el CIC ha estat útil en els seus primers setze anys de vida com a sistema de rendiment de comptes dels mitjans de comunicació (media accountability). L’observació dels resultats d’aquest estudi, al costat de les estadístiques d’altres consells de la informació europeus, demostra que hi ha una coincidència en les tendències. També queda clar que cal un esforç dels mitjans catalans per recuperar els valors i principis del periodisme que restableixin la confiança de la societat i assegurin el futur del periodisme.

Autor

Oliva, Llúcia

Editor

Societat Catalana de Comunicació

Data

2013-11

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Idioma

CATALÀ CAT

Tipus

text

Document Viewer

Arxius

2013LluciaSCC.pdf

Col·leccions

Citació

Oliva, Llúcia, “Article "El Consell de la Informació de Catalunya, com a sistema de rendiment de comptes dels mitjans", de Llúcia Oliva per la Societat Catalana de Comunicació,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 12 juny de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/253.