Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cartell de la jornada "Informació esportiva i ètica", organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya

Títol

Cartell de la jornada "Informació esportiva i ètica", organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya

Matèria

Ètica periodística, Premsa esportiva

Descripció

Jornada "Informació esportiva i ètica", organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya, per a reflexionar sobre les qüestions "El periodisme esportiu que es fa avui és imparcial? Quin paper hi tenen els clubs? Té en compte els criteris ètics? S’ha de regir pels mateixos principis que el periodisme d’altres àmbits?", analitzar el periodisme esportiu que es fa avui i quines alternatives hi ha.

Obertura de l'acte per part de Llúcia Oliva (presidenta del Consell de la Informació de Catalunya) i Ramon Besa (vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya).

TAULA RODONA 1: “Responsabilitats culturals i complexitats del periodisme esportiu”, sobre les diverses responsabilitats que té el periodista que cobreix els esports i de la complexitat de la seva feina; la comparació entre el periodisme esportiu d’aquí amb el que es fa en altres països i l’evolució que ha fet a casa nostra. Amb la participació dels periodistes Xavier Batalla, Antonio Franco i Olga Viza (moderadora) i Miquel de Moragas, catedràtic de comunicació de la UAB.

TAULA RODONA 2: “El periodisme esportiu d’avui", sobre el periodisme que es fa avui, els problemes i conflictes que presenta, i les possibles alternatives. Amb la participació de David Torras, Lluís Mascaró, Miguel Rico, Enric Bañeres, Ramon Besa (moderador), Carme Barceló i Raül Llimós.

Autor

Col·legi de Periodistes de Catalunya

Data

2010-12-17

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Idioma

CATALÀ CAT

Tipus

imatge

Document Viewer

Arxius

2010CartellEsport.PDF

Citació

Col·legi de Periodistes de Catalunya, “Cartell de la jornada "Informació esportiva i ètica", organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 23 juny de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/250.