Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Imatges de la conferència "la cobertura de la crisi econòmica: els mecanismes de la desinformació quotidiana" de l'economista Max Otte, organitzada pel CIC i la SCC

Títol

Imatges de la conferència "la cobertura de la crisi econòmica: els mecanismes de la desinformació quotidiana" de l'economista Max Otte, organitzada pel CIC i la SCC

Matèria

Ètica periodística, Premsa econòmica, Otte, Max, 1964-

Descripció

Imatges de la conferència "La cobertura de la crisi econòmica: els mecanismes de la desinformació quotidiana" de l'economista alemany i autor de "El crash de la información" Max Otte, organitzada pel Consell de la Informació de Catalunya i la Societat Catalana de Comunicació.

Max Otte va lamentar l’omissió d’informació important al consumidor que es practica per part de sectors com el financer o el de les grans companyies, i de la pèrdua del control estatal dels productes estàndard (sanitat, etc.), com a aspectes que han derivat en una gran desinformació social. Alhora, el descens en la qualitat dels continguts que s’ofereixen a internet ha agreujat aquesta situació. Per aquest motiu, Otte defensa la necessitat de dotar-nos d’estructures que introdueixin ordre en el món de la informació, com també en els mercats financers.

L'acte va comptar també amb la presència de Ramon Font, en representació del Consell de l’Audiovisual de Catalunya; Llúcia Oliva, en representació del Consell de la Informació de Catalunya; Sergi Cortiñas, en representació de la Societat Catalana de Comunicació. Hi van col·laborar el Col·legi de Periodistes, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya i l'editorial Ariel.

Autor

Consell de l'Audiovisual de Catalunya

Data

2010-11-29

Contribuïdor

Otte, Max, 1964-
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Societat Catalana de Comunicació
Consell de la Informació de Catalunya

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Arxius

2010MaxOtte1.JPG
2010MaxOtte2.JPG

Citació

Consell de l'Audiovisual de Catalunya, “Imatges de la conferència "la cobertura de la crisi econòmica: els mecanismes de la desinformació quotidiana" de l'economista Max Otte, organitzada pel CIC i la SCC,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 27 octubre de 2021, https://omeka.periodistes.cat/items/show/248.