Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:Cerca només aquests tipus de registres:

Ítem
Arxiu
Col·lecció
Exposició

Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

II Seminari d'Ètica i Periodisme del CIC: informació ètica sobre menors i noves tecnologies

Títol

II Seminari d'Ètica i Periodisme del CIC: informació ètica sobre menors i noves tecnologies

Matèria

Ètica periodística

Descripció

II Seminari d'Ètica i Periodisme del CIC: informació ètica sobre menors i noves tecnologies. Organitzat pel Consell de la Informació de Catalunya i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

Jornada d’un dia dedicada a la reflexió sobre els principis ètics i valors de la professió periodística, la qualitat del periodisme que es fa actualment i a buscar solucions per a millorar-la. Presència de Scott Langham, cap de la comissió anglesa de queixes (Press Complaints Comission) per la màster class, que va analitzar aquest tema i el cas News of the World.

També hi van participar acadèmics i professionals de diversos mitjans com Marta López Benito (CCMA), Roger Jiménez (CIC), Sue Arán (URL), Milagros P. Oliva (El País), Rosa Marqueta (TV3), Albert Sáez (El Periódico), Jordi Molet (El 9 Nou), Santiago Ramentol (CIC-CAC) o Llúcia Oliva (CIC) que van aportar les seves reflexions sobre les preocupacions ètiques sobre menors.

Autor

Consell de la Informació de Catalunya

Data

2011-11-10

Contribuïdor

Consell de l'Audiovisual de Catalunya
Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya

Drets

Copyright

Llengua

CATALÀ CAT

Tipus

esdeveniment

Document Viewer

Social Bookmarking

Col·leccions

Citació

Consell de la Informació de Catalunya, “II Seminari d'Ètica i Periodisme del CIC: informació ètica sobre menors i noves tecnologies,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 25 juny de 2019, https://omeka.periodistes.cat/items/show/240.