Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Congrés Wo+men's progress, amb la participació de Llúcia Oliva (Consell de la Informació de Catalunya) al debat sobre ètica periodística

Títol

Congrés Wo+men's progress, amb la participació de Llúcia Oliva (Consell de la Informació de Catalunya) al debat sobre ètica periodística

Matèria

Ètica periodística

Descripció

Enregistrament del congrés WO+MEN'S PROGRESS 2013, un espai de trobada creat per agimapeople que organitza "La Taula Rodona Més Gran Del Món".

La primera conversa, sota el lema "Cap a un món més ètic", compta amb la participació de Rosa M. Calaf i Solé, periodista i corresponsal a més de 90 països per a TVE; Pepa Fernández i Vallés, periodista, al capdavant de "No es un día cualquiera" a RNE; Llúcia Oliva, periodista, ex corresponsal a Washington i Moscou i presidenta del Consell de la Informació de Catalunya; Chema Carrasco, periodista a Ràdio 4 i Radio 3, especialitat en el món de l'emprenedoria; Álex Salmon, director de El Mundo de Catalunya.

La segona conversa, sota el lema "Cap a un món més sostenible", compta amb la participació de Christian Felber, professor universitari i desenvolupador d'un nou model econòmic internacional: l'Economia del Bé Comú; M. Àngels Vallvé Ribera, presidenta de GVC Gaesco, societat especialitzada en serveis d' inversió; Sor Lucia Caram, monja dominicana, promotora de la Fundació Rosa Oriol (Banc d'aliments); Enric Tintoré, periodista.

Cloenda a càrrec de Francina Vila i Valls, regidora de dona i drets civils de l'Ajuntament de Barcelona; i Josi Hernansáez i Gibert, Connexió agimapeople.

Autor

agimapeople

Editor

AgoraNews

Data

2013-05-15

Contribuïdor

Oliva, Llúcia

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Idioma

ESPANYOL ES

Tipus

esdeveniment

Identificador

Durada

2h
2h30'

Arxius

womensprogress.PNG

Col·leccions

Citació

agimapeople , “Congrés Wo+men's progress, amb la participació de Llúcia Oliva (Consell de la Informació de Catalunya) al debat sobre ètica periodística,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 21 juny de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/205.