Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Congrés Wo+men's progress, amb la participació de Llúcia Oliva (Consell de la Informació de Catalunya) al debat sobre ètica periodística

Títol

Congrés Wo+men's progress, amb la participació de Llúcia Oliva (Consell de la Informació de Catalunya) al debat sobre ètica periodística

Matèria

Ètica periodística

Descripció

Enregistrament del congrés WO+MEN'S PROGRESS 2013, un espai de trobada creat per agimapeople que organitza "La Taula Rodona Més Gran Del Món".

La primera conversa, sota el lema "Cap a un món més ètic", compta amb la participació de Rosa M. Calaf i Solé, periodista i corresponsal a més de 90 països per a TVE; Pepa Fernández i Vallés, periodista, al capdavant de "No es un día cualquiera" a RNE; Llúcia Oliva, periodista, ex corresponsal a Washington i Moscou i presidenta del Consell de la Informació de Catalunya; Chema Carrasco, periodista a Ràdio 4 i Radio 3, especialitat en el món de l'emprenedoria; Álex Salmon, director de El Mundo de Catalunya.

La segona conversa, sota el lema "Cap a un món més sostenible", compta amb la participació de Christian Felber, professor universitari i desenvolupador d'un nou model econòmic internacional: l'Economia del Bé Comú; M. Àngels Vallvé Ribera, presidenta de GVC Gaesco, societat especialitzada en serveis d' inversió; Sor Lucia Caram, monja dominicana, promotora de la Fundació Rosa Oriol (Banc d'aliments); Enric Tintoré, periodista.

Cloenda a càrrec de Francina Vila i Valls, regidora de dona i drets civils de l'Ajuntament de Barcelona; i Josi Hernansáez i Gibert, Connexió agimapeople.

Autor

agimapeople

Editor

AgoraNews

Data

2013-05-15

Contribuïdor

Oliva, Llúcia

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Idioma

ESPANYOL ES

Tipus

esdeveniment

Identificador

Durada

2h
2h30'

Arxius

womensprogress.PNG

Col·leccions

Citació

agimapeople , “Congrés Wo+men's progress, amb la participació de Llúcia Oliva (Consell de la Informació de Catalunya) al debat sobre ètica periodística,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 8 juny de 2023, https://omeka.periodistes.cat/items/show/205.