Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Renovació del conveni de la FCIC amb el CPC

Títol

Renovació del conveni de la FCIC amb el CPC

Matèria

Col·legi de Periodistes de Catalunya

Descripció

La Fundació Consell de la Informació de Catalunya renova el conveni de col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Josep Maria Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Roger Jiménez, president de la Fundació Consell de la Informació de Catalunya, van signar, el passat 19 de desembre de 2013, el conveni de col·laboració que mantenen ambdues entitats des de la creació del CIC l’any 1997.

El CIC promou i defensa l’ètica professional, donant directrius i respostes a les preocupacions ètiques que sorgeixen de la societat, i fixa criteris sobre la conducta ètica dels periodistes en l’exercici de la seva professió.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, com a entitat fundadora, prestarà al FCIC un ampli suport per tal que pugui desenvolupar les funcions que determinen els seus estatuts.

Mitjançant aquest conveni, ambdues institucions seguiran col·laborant en totes aquelles activitats en les quals, dins del seu àmbit de competència, puguin aportar la seva experiència i organització.

Autor

Consell de la Informació de Catalunya; Col·legi de periodistes de Catalunya

Data

2013

Drets

Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd)

Tipus

imatge

Arxius

2013ConveniCIC-CPC.jpg

Citació

Consell de la Informació de Catalunya; Col·legi de periodistes de Catalunya, “Renovació del conveni de la FCIC amb el CPC,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 27 maig de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/104.