Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:Cerca avançada (només ítems)

Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Obra periodística

Títol

Obra periodística

Descripció

Pàgina web en la qual han treballat estudiants de dues promocions diferents (cursos 2007- 2008 i 2008-2009) dels Ensenyaments de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra. Coordinats pels professors Jaume Guillamet i Marcel Mauri, els estudiants han realitzat una exhaustiva recerca hemerogràfica de l’obra publicada per Huertas Claveria.

Gràcies al llistat d’articles i publicacions que el mateix Huertas va anar fent al llarg de la seva carrera, els estudiants van poder dirigir la recerca cap a aquells diaris i revistes en els quals va col·laborar. En totes les publicacions, els alumnes van fer recerca hemerogràfica per localitzar els articles del periodista. A partir d’aquí, es va procedir a la catalogació i a l’anàlisi parcial d’alguns dels textos més significatius. Amb les dades obtingudes, es van elaborar biografies periodístiques del pas de Huertas en cadascuna de les publicacions.

Autor

Fernández, Ariadna; Horrillo, Patricia; Bogajo, Néstor; Moreno, Angela; Moyà, Maria; Gifre, Miriam; Moral, Alberto

Editor

Universitat Pompeu Fabra. Ensenyaments de Periodisme

Data

2009

Contribuïdor

Guillamet, Jaume; Mauri, Marcel

Drets

Copyright

Idioma

CATALÀ CAT
ESPANYOL ES

Tipus

lloc

Identificador

Local URL

http://www.upf.edu/depeca/auladb/web_huertas/index.html

Col·leccions

Citació

Fernández, Ariadna; Horrillo, Patricia; Bogajo, Néstor; Moreno, Angela; Moyà, Maria; Gifre, Miriam; Moral, Alberto, “Obra periodística,” Repositori digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, consulta 21 maig de 2024, https://omeka.periodistes.cat/items/show/64.
documental.jpg